Personal training

UR’HEALTH visie

Bij UR’HEALTH werken we aan éénieders gezondheid door te trainen in een stedelijke, urban omgeving. Door functioneel trainen te combineren met een slim voedingspatroon, dragen we bij aan een meer energiek, sterker en gezonder lichaam. Hiervoor gebruiken we geen fitnesstoestellen, maar werken we met losse gewichten, slimme hulpmiddelen of zelf gewoon eigen lichaamsgewicht. We hanteren technieken die hun effectiviteit bewezen hebben in het gewichtheffen, fysiotherapie en andere wetenschappelijk onderbouwde trainingsleer.

Tijdens één van onze Fitness RE-TREATS ontsnappen we even aan de hectische stadsomgeving om onder professionele begeleiding opnieuw een balans te vinden tussen lichaam en geest, in een zorgvuldig uitgekozen en inspirerende omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een training op maat tijdens intensieve 1-op-1 sessies of eerder de sfeer wilt ontdekken tijdens kleine groepslessen, bij UR’HEALTH vinden we de juiste oplossing.

Een professioneel team van gecertifieerde coaches staan klaar om je te begeleiden. We starten vanuit een intake gesprek waarbij achtergrond, doelstellingen en huidig niveau worden bepaald aan de hand van een medische vragenlijst en mobiliteitsanalyse. op deze manier wordt een gepersonaliseerd, realistisch en haalbaar plan opgesteld dat werkt op zowel kracht, uithouding, snelheid, lenigheid en coördinatie. 

 

Sven Alofs

Als gecertifieerd coach en personal trainer wil ik mijn passie voor functioneel trainen en wellbeing overbrengen aan mijn cliënteel, zodat we samen aan een gezondere en dus betere versie van onszelf kunnen werken.

Samen met mijn docentschap Personal Coach aan het volwassenenonderwijs, blijf ik mezelf uitdagen door bijscholingen en cursussen in mobiliteit, gymnastics en weightlifting.

Aan de hand van een progressief opbouwend programma, strategisch voedingsadvies en individuele coaching, tracht ik mijn cliënten de juiste tools te geven om hun specifieke doelen te bereiken.

  Personal Coach & sportvoedingsadviseur
  (sport)Massagetherapeut, sport-taping & EHB(S)O
  Handelsingenieur (uHasselt) & Marketing (Vlerick)

Functional (cross) training, weightlifting

(sport)voedingsadvies

Fitness retreats

 

Locatie

De trainingen kunnen op elke locatie worden georganiseerd naargelang je persoonlijke voorkeur: bij ons in de club, bij je thuis of in de buitenlucht. We zijn verbonden aan EDGE ANTWERP, een ruim 200m2 multidisciplinair centrum in centrum Antwerpen met alle nodige faciliteiten en materiaal voor een intensieve workout: individueel of in (kleine) groep.


Contacteer mij voor een vrijblijvende afspraak

Contact PT
Contact info

Adres: Klapdorp 70A, 2000 ANTWERPEN

T: +32 (0)478424630
E: info@urhealth.be

Volg me op:
Sven alofs, gecertificeerd personal coach