Voedingsadvies

Voor wie?

Niet alleen topsporters, maar ook recreatieve sporters plukken de vruchten van gezonde eetgewoontes. Een gezonde levensstijl, dat is immers meer dan sporten en bewegen alleen.

Gezond eten betekent de juiste balans vinden tussen de ingrediënten die je lichaam nodig heeft. Dat zijn: vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels, mineralen, vitaminen en water. Of je doelstelling nu afvallen, spiermassa opbouwen of algemeen een gezond voedingspatroon aanhouden is, er wordt door ons steeds op maat gewerkt.

UR’HEALTH aanpak

Tijdens een uitgebreid intake gesprek doen we ook een grondige lichaamsanalyse waarbij we naast gewicht en BMI, de verhoudingen tussen spier- en lichaamsvet, botmassa en het aanwezige vochtpercentage meten. Met deze bevindingen doen we een aanbeveling tot aangepast voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen.

De methode die we gebruiken om een mealplan samen te stellen baseren we op de bewezen methode van regelmatig gezonde maaltijden te nuttigen, ervoor zorgend dat je niet afgeleid raakt door hongergevoelens.

  • Starten met een uitgebalanceerd ontbijt dat een goede bron aan complexe koolhydraten, voldoende proteïnen, vitaminen en mineralen bevat.
  • Evenwichtige caloriebeheerste en proteïnerijke tussendoortjes
  • Uitgebalanceerde en gevarieerde lunch en diner.


Ons mealplan bevat recepten voor een volledige maand gezond eten. Samen met het onderhouden van een actieve levensstijl (2 à 3x/week intensieve beweging) zal dit ervoor zorgen dat je fitter en strakker wordt, meer energie krijgt en magere spiermassa kan opbouwen.

Aangezien het niet altijd evident is om de nodige voedingsstoffen via gewone voeding op te nemen, werken we voor onze supplementen met producten van Herbalife, dat garant staat voor producten van plantaardige oorsprong en met een wereldwijde kwaliteitserkenning.

Voor de intensieve sporters is er het Herbalife 24 gamma dat specifiek ontworpen is om beter te recupereren na intensieve inspanningen en magere spiermassa op te bouwen.


Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Contact PT
Contact info

Adres: Klapdorp 70A, 2000 ANTWERPEN

T: +32 (0)478424630
E: info@urhealth.be

Volg me op:
Sven alofs, gecertificeerd personal coach