FITNESS RE-TREAT – START TO RETREAT 2022

START TO RE-TREAT @Heuvelland

fitness retreat start to

Voor deze speciale -start to retreat- editie van het FITNESS RE-TREAT, zakken we af naar de groene omgeving van de gemeente Heuvelland. Heb je behoefte aan een ontspannende maar actieve driedaagse in een inspirerende omgeving, dan is dit retreat geschikt voor jou.

U wordt verwacht in de luxueuze hoeve Blauwpoort te Westouter voor een fysieke en mentale herbronning.

Schrijf je nu in (KLIK HIER) voor deze editie van het all-inclusive FITNESS RE-TREAT, waarin fysieke en mentale gezondheid centraal staan.

Blauwpoort, een geklasseerde hoeve met buitenspiegelsauna en aangelegde zwemvijver, ligt op een groot domein te midden van de groene heuvels van West-Vlaanderen, waarvan de Kemmelberg de hoogste en wellicht bekendste is. In de mooi ingerichte gemeenschappelijke ruimtes kunt u zich ontspannen na een leuke activiteit of contact leggen met een groep van gelijkgestemden.

Alle ruime kamers hebben aangrenzende toiletten en in de gezellige eetzaal met open haard worden de heerlijkste gerechten geserveerd.

Wat te verwachten?

 • Gezondheidsmidweek van woensdag 23/03 (16u) tot vrijdag 27/03 (13u),
 • 2 overnachtingen in een comfortabele tweepersoonskamer, steeds met aangrenzende badkamer,
 • Gebruik van alle faciliteiten, zoals de buitensauna’s en de zwemvijver,
 • Alle plantaardig bereide maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en gezonde tussendoortjes, bereid met lokale en zeer verse producten door onze privé chef,
 • Non-alcoholisch drankenbuffet, zelfgemaakte smoothies,
 • Dagelijks keuze uit een gevarieerd aanbod van activiteiten (alle activiteiten zijn optioneel en wij verwelkomen alle niveaus!)
  • (stilte) wandeling: het glooiende landschap van de regio leent zich perfect voor prachtige wandelingen met enkele activiteiten (verrassing!),
  • Meditatie: leer door middel van geleide meditatie om te ontspannen, te focussen en je geest tot rust te brengen.
  • Hatha Vinyasa Flow Yoga: een vorm van yoga waarbij je leert om je ademhaling te koppelen aan beweging.
  • Back & Core stability & mobility training: een les met stabiliteitsoefeningen voor de rug en buikspieren, met als doel een betere houding, een sterkere romp en uiteindelijk minder rugpijn. Mobiliteit en stretching zijn ook belangrijke onderdelen van deze les en regelmatig zal de hartslag ook naar boven worden gebracht. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk, je bepaalt zelf de intensiteit.
 • Goodiebag met verwenproducten.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

COACHES

Sven

Sven is gediplomeerd Personal Trainer, Sportmassage therapeut en Fitness ondernemer. Vanuit zijn passie voor gezondheid en het verbinden van mensen, heeft hij UR’HEALTH opgericht om holistische fitness concepten te ontwikkelen die iemands fysieke en mentale welzijn verbeteren. Naast het runnen van zijn trainingsstudio EDGE ANTWERP, is Sven ook docent aan het Centrum voor Avondonderwijs.

Als specialist in functionele training zorgt Sven ervoor dat je algehele kracht, balans & coördinatie en uithoudingsvermogen verbeteren, door middel van krachtraining, (romp)stabiliteits- en mobiliteitsoefeningen en outdoor workouts. Mogelijke aanpassingen aan oefeningen zijn opgenomen in de workouts om ervoor te zorgen dat de lessen toegankelijk zijn voor alle niveaus.

Jonne

Jonne geeft verschillende groepslessen in het fitnesscenter Sport Vision te Geleen (NL) en zal jullie tijdens dit weekend helemaal onderdompelen in de wereld van Meditatie en Yoga.

Zelf neemt ze regelmatig deel aan internationale retreats, voor haar eigen welzijn en om inspiratie op te doen voor haar eigen lessen.

Book your place here

Questions? Contact me.

Contact PT
Contact info

Adres: Klapdorp 70A, 2000 ANTWERPEN

T: +32 (0)478424630
E: info@urhealth.be

Volg me op:
Sven alofs, gecertificeerd personal coach